Február 19. Víz, víz, víz!

2013.02.19. 14:14

szerző: Csigácska

"Ha a család ahhoz van szokva, hogy minden étkezésnél tejet, (drága) gyümölcslevet, vagy (drága és egészségetelen) szénsavas üdítőt iszik, akkor vezessük be, hogy naponta csak egy étkezéshez ihatnak ilyesmit, a többihez vizet kapnak. Ha ez túl nehéz, akkor kezdhetünk azzal is, hogy az első pohárral még kaphatnak, amit szeretnének, de a másodikkal már csak vizet ihatnak."

Ezt találtam az interneten. Kipróbáltam, finom nálunk a csapviz, ezért mostantól hetente egy rostos levet fogunk venni, esténként ihatunk teát, abból úgy is van "raktáron" jó sok. De előtérbe kerül a sima csapviz ivása. 

El kell mondanom, hogy bár még mindig nem vagyunk ki a vizből anyagilag, ez nem azért van mert nem ment jól a spórolás, hanem mert a vártnál lényegesen kevesebb volt a vállalkozásunk bevétele. 

Ha nem spórolnánk, akkor jelenleg nagy-nagy csúszásban lennénk az albérlettel és a csekkekkel. 

De most már csak pár napos elmaradások vannak a befizetésekben, és ezt nagyon nagy dolognak tartom.

 

Címkék: spórolás takarékosság költségcsökkentés pénz spórolás spórolási tippek spórolási határidőnapló spórolási ötletek spórolás napról napra spórolás+technikák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolasihataridonaplom.blog.hu/api/trackback/id/tr555092161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása