Ma reggel nem volt sok energiám kávézás közben, kicsit fáradtan ébredtem. Biztos az időjárás miatt, de reggel 8-ra bankban kellett lennem, úgyhogy nem volt mese, fel kellett kelni időben.

Mig a kávém főtt, kiléptem az erkélyre, hogy meglocsoljam a paprika, paradicsom palántákat, őrület hogy mennyi vizet igényelnek. Már napok óta gyönyörködöm a pici koktél paradicsomokban, amint zöldről sárgára váltottak, és most láss csodát, piroslanak!

Fel is ébredtem rögtön!

Nagyon szeretjük a paradicsomot, és mindig egy vagyon megy el zöldségekre, de úgy éreztem ez mával megszünt.

Persze nem, mert 5 koktél paradicsommal nem megyünk sokra, de mostantól nem veszek a boltban több száz forintért, hanem csak a saját termést esszük meg.

A paprikákon virágok vannak, arra még várni kell.

Az eper is szépen terem, szeretem hogy pár szem minden nap van tizóraira.

A retek nem sikerült, azt kihagyom jövőre.

Ti mit termelnétek szivesen ilyen kis helyen?

Címkék: spórolás takarékosság kiadáscsökkentés költségcsökkentés pénz spórolás spórolási tippek spórolási határidőnapló pénz megtakaritás spórolási technikák spórolás a konyhában spórolási ötletek spórolás napról napra spórolás 2013 spórolás blog spórolás+technikák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolasihataridonaplom.blog.hu/api/trackback/id/tr155341692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása